Stol Klyka

En svensk möbelklassiker från Miljö Expo. Klyka är en stabil stol som inte tar plats och är mycket stryktålig. Den går att stapla och hänga direkt på bordet för att underlätta städning.

Rygg av skiktlimmad bok med oklädd sits och lackerat stativ.

Design: Mårten Cyrén & Jonas Osslund

Från 764 kr/stol
Frilagd-Klyka-snett-framifrån.png
Frilagd-Klyka-bakifrån.png
Förstora alla bilder

Produktdata

Träslag:
Bok
Sitthöjd:
45 cm
Höjd:
72 cm
Bredd:
51 cm
Djup:
48 cm
Staplingsbar:
Ja
Garantitid:
2 år från leveransdatum
Läs mer om garantin under:

Så här går det till

1. Obligatoriskt grund – tvätta, stabilisera och byta golvtassar. Vi genomför alltid det obligatoriska grundmomentet för att säkerställa stolens fortsatta livslängd. Ur miljösynpunkt är det viktigt att stolens stabilitet och allt påfört material klarar en väsentligt förlängd livslängd. Frånpriset ni ser är att få grundmomentet genomfört.

2. Valbart – klä om stolen i nytt tyg. Vi byter tyg och om nödvändigt även stolens polyeter. I vissa fall kan även träsitsen bytas om det krävs för stolens livslängd. De tyger Möbelbruket erbjuder som standard uppfyller alla EU Ecolabel eller Oeko-Tex. Vill du klä stolen med ett eget tyg går det också bra. Men det krävs att tyget uppfyller EU Ecolabel eller likvärdig märkning.

3. Valbart – måla om stolen i ny färg. Vi slipar stolen och förbereder ytan för en ny lack. Sedan målar vi stolen i den kulör du valt. Möbelbruket erbjuder 5 st kulörer som standard men vi kan även erbjuda olika NCS-kulörer. De färger vi använder är vattenbaserade och klarar Möbelfaktas krav.

Offertförfrågan

Välj nivå på rekonditionering. Tvätt & stabilisering utförs alltid för att säkra stolens livslängd och går därför inte att välja bort.

Grundpris+ 764 kr

Målning+ 220 kr

Du kan välja mellan våra standardfärger eller en egen kulör.

Alla färgerna är vattenbaserade och klarar de krav Möbelfakta ställer på innehållet i en färg samt slitstyrka. Läs mer om våra standardfärger.

Förhandsvisning:DetaljbildÖversiktsbild

Vid egen kulör tillkommer en startavgift för att bryta rätt kulör och ta fram ett prov ni får godkänna. Dessutom kan styckpriset bli något högre per stol beroende på färg.