Stol K-101 Kinnarps med karm

Tillverkad av Kinnarps 1989. En stol att sitta länge i då den är skönt vadderad både i sits och rygg.

Från 661 kr/stol
K-101 snett framifrån med karm
K-101 bakifrån med karm
K-101 snett bakifrån med karm
K-101 staplad
K-101 staplad upp och ner
K-101 familj
Förstora alla bilder

Produktdata

Träslag:
Bok
Sitthöjd:
45 cm
Höjd:
81 cm
Bredd:
50 cm
Djup:
54 cm
Staplingsbar:
Ja
Karmbredd:
60 cm
Garantitid:
2 år från leveransdatum
Läs mer om garanti under:

Så här går det till

1. Obligatoriskt grund – tvätta, stabilisera och byta golvtassar. Vi stabiliserar och tvättar stolen samt byter golvtassar. Detta för att säkerställa stolens fortsatta livslängd. Viktigt ur miljösynpunkt att stolens livslängd kan förlängas väsentligt. Frånpriset ni ser är att få grundmomentet genomfört.

2. Valbart – klä om stolen i nytt tyg. Möbelbruket byter tyg och om nödvändigt även stolens polyeter. I vissa fall kan även träsitsen bytas om det krävs för stolens livslängd. De tyger Möbelbruket erbjuder som standard uppfyller alla EU Ecolabel eller Oeko-Tex. Vill du klä stolen med ett eget tyg går det också bra. Men det krävs att  tyget uppfyller EU Ecolabel eller likvärdig märkning.

3. Valbart – måla om stolen i ny färg. Möbelbruket slipar stolen och förbereder stolens yta för en ny lack. Sedan målar vi stolen i den kulör du valt. Möbelbruket erbjuder 4 st kulörer som standard men vi kan även erbjuda olika NCS-kulörer. De färger vi använder är vattenbaserade. 

Offertförfrågan

Välj nivå på rekonditionering. Tvätt & stabilisering utförs alltid för att säkra stolens livslängd och går därför inte att välja bort.

Grundpris+ 661 kr

Arbetskostnad+ 658 kr

Här kan du välja mellan två olika tyger i sex olika färgställningar. Båda tygerna uppfyller EU Ecolabels eller Oeko-Tex krav på miljö och slitage. Läs mer om våra tyger & färger

Tygkostnad+ 447,3 kr

Ett slitstarkt och vackert ulltyg märkt med Ecolabel, tillverkat i Ulricehamn.

Förhandsvisning:DetaljbildÖversiktsbild
Tygkostnad+ 540,9 kr

Ett tvättbart bastyg i Trevira CS som är 100 återvinningsbart och märkt med EU Ecolabel.

Förhandsvisning:DetaljbildÖversiktsbild

Vid eget tyg tillkommer en fast startkostnad per order på 1000 kr. Det krävs att tyget är av motsvarande klassificering som ovan nämnda för att Möbelbruket skall förmedla tapetseringsarbetet.

Målning+ 444 kr

Du kan välja mellan våra standardfärger eller en egen kulör.

Alla färgerna är vattenbaserade och klarar de krav Möbelfakta ställer på innehållet i en färg samt slitstyrka. Läs mer om våra standardfärger.

Förhandsvisning:DetaljbildÖversiktsbild

Vid egen kulör tillkommer en startavgift för att bryta rätt kulör och ta fram ett prov ni får godkänna. Dessutom kan styckpriset bli något högre per stol beroende på färg.