Stol Campus

Lammhults Campus är lätt och staplingsbar. Stolen kommer till sin fulla rätt när många av samma modell placeras i en rad och den böljande ryggformen blir mer synlig.

Stativ av Ø16 mm förkromat stålrör. Sits och rygg av björk. Armledare av svart polyamid.

Design: Johannes Foersom & Peter Hiort-Lorentzen

Från 665 kr/stol
Låg-upplösning-Campus-snett-framifrån.png
Frilagd-Camous-snett-bakifrån.png
Förstora alla bilder

Produktdata

Träslag:
Björk
Sitthöjd:
44 cm
Höjd:
72 cm
Bredd:
47 cm
Djup:
49 cm
Staplingsbar:
Ja
Garantitid:
2 år från leveransdatum
Läs mer om garantin under:

Så här går det till

1. Obligatoriskt grund – tvätta, stabilisera och byta golvtassar. Vi genomför alltid det obligatoriska grundmomentet för att säkerställa stolens fortsatta livslängd. Ur miljösynpunkt är det viktigt att stolens stabilitet och allt påfört material klarar en väsentligt förlängd livslängd. Frånpriset ni ser är att få grundmomentet genomfört.

2. Valbart – klä om stolen i nytt tyg. Vi byter tyg och om nödvändigt även stolens polyeter. I vissa fall kan även träsitsen bytas om det krävs för stolens livslängd. De tyger Möbelbruket erbjuder som standard uppfyller alla EU Ecolabel eller Oeko-Tex. Vill du klä stolen med ett eget tyg går det också bra. Men det krävs att tyget uppfyller EU Ecolabel eller likvärdig märkning.

3. Valbart – måla om stolen i ny färg. Vi slipar stolen och förbereder ytan för en ny lack. Sedan målar vi stolen i den kulör du valt. Möbelbruket erbjuder 5 st kulörer som standard men vi kan även erbjuda olika NCS-kulörer. De färger vi använder är vattenbaserade och klarar Möbelfaktas krav.

Offertförfrågan

Välj nivå på rekonditionering. Tvätt & stabilisering utförs alltid för att säkra stolens livslängd och går därför inte att välja bort.

Grundpris+ 665 kr

Målning+ 424 kr

Du kan välja mellan våra standardfärger eller en egen kulör.

Alla färgerna är vattenbaserade och klarar de krav Möbelfakta ställer på innehållet i en färg samt slitstyrka. Läs mer om våra standardfärger.

Förhandsvisning:DetaljbildÖversiktsbild

Vid egen kulör tillkommer en startavgift för att bryta rätt kulör och ta fram ett prov ni får godkänna. Dessutom kan styckpriset bli något högre per stol beroende på färg.